+38977 443 443 / +3892 2734 350 contact@newborn.mk
  • English
  • македонски јазик

Како да бидеме сигурни дека купуваме здрави производи

Во светот се познати некаде околу 23 000 продукти кои се користат во исхраната, и се уште е процес на истражување кои од нив да се издвојат како најдобри и најхранливи, т.е. кои од нив се најбогати со витамини, минерали, белковини, есенцијални масни киселини, влакна и разни фитонутритиенти кои дејствуваат како силни антиоксиданси. Кои се […]

Прочитај Повеќе »