+38977 443 443 / +3892 2734 350 contact@newborn.mk
  • English
  • македонски јазик

Патувања и летни одмори во бременост

Една од најчестите дилеми кај секоја трудница, посебно во овој период на годината е дали може да патува и кои се препораките за изложување на сонце. Препораките на гинеколозите се дека нема никаква контраиндикација да се патува доколку се утврди дека не се работи за ризична бременост. Ако бременоста е редовно контролирана и нема никаква […]

Прочитај Повеќе »