+38977 443 443 / +3892 2734 350 contact@newborn.mk
  • English
  • македонски јазик

HOME

Arrow
Arrow
Slider

ABOUT US

Life is about making choices. Making an informed choice about infertility treatment requires comprehensive information about your options and here we provide general and specific information about infertility, how infertility can be managed, and what types of treatment options are available for various infertility types and problems. The main task of an IVF clinic is to successfully diagnose the problem and to successfully identify a customized solution for each and every patient so that the outcome of a fertility treatment can be optimized. This requires substantial amount of experience and expertise and a careful testing and screening process. New Born Clinic was established in 2014 and since that date, it has given the chance to thousands of couples to have the baby they had been longing for….

TRETMENT

IVF/ICSI

Should these test results indicate that the patients’ own eggs and sperm might be viable for treatment, then IVF/ICSI treatment will be recommended using own eggs and sperm The protocol of treatment and the precise dose of medication ….повеќе

IUI

Based on these test results, and the patients age, a less invasive treatment option such as IUI may be chosen as opposed to the more invasive IVF/ICSI procedure. However, older patients (aged above 35) are not recommended to lose more time …     повеќе

PGD

Pre-implantation Genetic Diagnosis (PGD) is a sophisticated scientific technique which can be used to test embryos for either a specific known genetic condition or chromosome abnormality…

повеќе

IMSI

IMSI stands for Intracytoplasmic Morphologically Selected Sperm Injection. The IMSI process involves the assessment of sperm, at very high magnification, using an inverted microscope. повеќе

 

 

OUR TEAM

Ms. Tatjana Gurzhanova

Ms. Tatjana Gurzhanova

Specialist Obstetrician, Gynecologist and IVF specialist
Dr. Vladimir Trajkovski

Dr. Vladimir Trajkovski

Specialist Obstetrician, Gynecologist and IVF specialist
Dr. Makjuli Hadzi Lega

Dr. Makjuli Hadzi Lega

Specialist Obstetrician, Gynecologist and IVF specialist

TESTIMONIALS

Author Picture

По долгогодишно мечтаење за остварување на најголема желба на секоја жена,и по долгогодишното одење по клиниките во државава конечно го пронајдов тимот кој максимално е посветен на пациентите без разлика за каков проблем станува збор.За кој би станувало збор ако не за Њуборн Клиник -тим за респект.
Ви благодариме од срце за вашето внимание,посветеност и позитивна енергија која што ми ја дадовте за да ми се оствари мојата најголема желба.НАЈДОБРИ СТЕ продолжете така верувам дека ќе се уверат уште многу многу брачни парови.

...Повеќе
AA   
AA   
Author Picture

По долгогодишно мечтаење за остварување на најголема желба на секоја жена,и по долгогодишното одење по клиниките во државава конечно го пронајдов тимот кој максимално е посветен на пациентите без разлика за каков проблем станува збор.За кој би станувало збор ако не за Њуборн Клиник -тим за респект.
Ви благодариме од срце за вашето внимание,посветеност и позитивна енергија која што ми ја дадовте за да ми се оствари мојата најголема желба.НАЈДОБРИ СТЕ продолжете така верувам дека ќе се уверат уште многу многу брачни парови.
Среќата е неизмерна бидејќи станува збор за трето инвитро-прво во Њуборн Клиник.
Ви благодарам....
А.А

Почитувани, во моментот кога Ви пишувам ги чувствувам најубавите движења на моето бебенце во стомакот. Сакам да Ви изразам голема благодарност на докторката Гуржанова како и на целиот тим за се што правите за нас, да можеме и ние да се радуваме на живоот. Во моментот сум 30недела и со нетрпение го чекаме големиот ден. Би сакала да ги охрабрам сите што го имаат овој проблем да не се откажуваат , секој неуспешен обид е само чекор поблиску во решавањето на проблемот.

...Повеќе
Ф.С.М   
Ф.С.М   

Почитувани, во моментот кога Ви пишувам ги чувствувам најубавите движења на моето бебенце во стомакот. Сакам да Ви изразам голема благодарност на докторката Гуржанова како и на целиот тим за се што правите за нас, да можеме и ние да се радуваме на живоот. Во моментот сум 30недела и со нетрпение го чекаме големиот ден. Би сакала да ги охрабрам сите што го имаат овој проблем да не се откажуваат , секој неуспешен обид е само чекор поблиску во решавањето на проблемот. Со тимот на new born се остваруваат соништата. Со почит Ф.С.М

Author Picture

Со тимот на чело со Д-р Татјана Гуржанова се запознав пред 1,5 год. Прекрасно ме примија и направени се сите потребни испитувања. Во декември 2015 направена е инсеминација која не вроди со резултат. По препорака на мојата Д-р Татјана Гуржанова пристапив кон припрема за ИВФ постапка. Во март 2016 е направен 1-от обид кој беше неуспешен. Докторката имаше одличен пристап и ме советуваше да се опуштам и на есен да се обидеме повторно. Целиот тим ми беа несебично посветени и достапни во било кое време за сите мои дилеми и прашања.

...Повеќе
Л.П.   
Л.П.   
Author Picture

Со тимот на чело со Д-р Татјана Гуржанова се запознав пред 1,5 год. Прекрасно ме примија и направени се сите потребни испитувања. Во декември 2015 направена е инсеминација која не вроди со резултат. По препорака на мојата Д-р Татјана Гуржанова пристапив кон припрема за ИВФ постапка. Во март 2016 е направен 1-от обид кој беше неуспешен. Докторката имаше одличен пристап и ме советуваше да се опуштам и на есен да се обидеме повторно. Целиот тим ми беа несебично посветени и достапни во било кое време за сите мои дилеми и прашања. Второто ИВФ беше на 13.12.2016. Кога на 27.12.16 ми се јави докторката дека сум бремена просто не ми се веруваше бев пресреќна. Оттогаш ми се достапни 24/7 за сите дилеми и прашања. Секогаш љубезни и насмеани. Еве ја дочекав 14-тата недела од бременоста и благодарение на тимот и соодветната терапија се е во ред. Неизмерна е мојата среќа бидејќи ова е моја прва бременост на 51 годишна возраст. Благодарение на Д-р Татјана Гуржанова, Д-р Владимир Трајковски, ембриологот Д-р Мимоза Витанова како и целиот тим.
Со почит
Л.П. 01.03.2017

His majesty – Progesterone

Progesterone (P4) is essential for endometrium support, and on that account for successful embryo implantation and maintaining a healthy pregnancy.During the In Vitro cycle, therapy that affects progesterone levels is usually used to prevent premature ovulation.There is an ongoing debate regarding progesterone levels before embryo transfer ...
повеќе

How to be sure that we buy healthy products

There are around 23 000 foods in the world known to the world, and it is still a research process to distinguish them as the best and most nutritious, i.e. which of them are the richest with vitamins, minerals, proteins, essential fatty acids, fibers and various phytonutrients that act as ...
повеќе

Vaginal infections during pregnancy

The body of women changes in many ways during pregnancy, in order to maintain the load until the baby's full maturity for the outside world. The major changes occurred due to the high concentrations of certain hormones in the blood that maintain pregnancy, as well as due to physical changes ...
повеќе

Inflammation – When can save life, when can take away the health.

Whenever we mention inflammation, it is thought of pain, but in a world belonging to microorganisms (bacteria, fungi, parasites and viruses), the reaction of inflammation is the only way to survive. With this inflammation reaction, our body kills the organisms before they kill us. It also helps in the removal ...
повеќе

Do we suffer from a toxic fatty tissue syndrome?

It is very difficult to treat, if we have no way to diagnose it or measure it. Until a few years ago it was really an abstract part of medicine, but nowadays the term "soft inflammation, metabolic syndrome or toxic fatty syndrome" is widely accepted, and ways are found to ...
повеќе

Office Hysteroscopy

It is a minimal invasive procedure that can be performed under local or general anesthesia. The procedure is acceptable for patients because it is short and together with the recovery, ends on the same day.The field of indication of this method is very wide, covering almost all age groups of ...
повеќе

With a diet to better male fertility

Every seventh pair in the world has a problem with conception, ie it faces infertility. Half of these couples cause male infertility.What is essentially the cause of male infertility?Female infertility has been studied for years and therefore, medicine can more reliably diagnose the cause of female infertility, while the cause ...
повеќе

With a diet to greater fertility

Sterility or more precisely infertility is essentially an inability to conceive or bring the fetus to a term when it can be independent for outside world.When talking about treating infertility, then we think of both partners, i.e. we treat the couple who wants to have a child. There are many ...
повеќе

Endometriosis

One of the common causes of infertility is endometriosis. It is a complex chronic condition that occurs in as much as 10 to 15% of women in the reproductive age, usually 25-40 years old and literally represent endometrial cells (the inner layer of the uterus that is spewed with each ...
повеќе

Which vitamins needed by men for healthy sperm?

When it comes to pregnancy, almost all attention is focused on women. Intensive focus is on nutrition and how it can increase the chances of conception. But healthy eating is important for both partners, hence it is undisputed that the future fathers play a crucial role in the creation of ...
повеќе

Polycystic ovary syndrome – cause no. 1 infertility.

Polycystic Ovarian Syndrome (PCOS) is a common reproductive hormonal disorder that is often associated with irregular ovulation and infertility. It is found in 10% of reproductive-aged women, and is frequently marked by elevated levels of androgen hormones, which can result in acne and/or increased facial and body hair. Women with ...
повеќе

Endometrial receptivity infection and endomertijalnata

Endometrial receptivity endomertijalnata infection and can not be seen or measured in ultrasonographic examination. Image contains samples of endometrial co culture with three different patients on the same day. The patient no. 1 can see a clean copy without infection while pacintkite no. 2 and no. 3 has endometrial infection ...
повеќе

Caring for pets in pregnancy

Many families view their pets as part of the family. Pets carry a lot of fun, joy and positive energy. In pregnancy should be careful about what pets keep and care for them.  There is no reason why your dog is part of the family while you are pregnant. To have a safe ...
повеќе

GALERY

ASSOCIATES