+38977 443 443 / +3892 2734 350 contact@newborn.mk
  • English
  • македонски јазик

Контакт

 

 

 

 

Њуборн Клиник – Центар за плодност

Адреса: Булевар Илинден 107, 1000 Скопје

Телефон : +389 (0)2  2734 350

Мобилен : +389 (0)77 443 443
+389 (0)78 498 771

 icon-envelope  e-mail :contact@newborn.mk 
Контакт форма
1 + 9 =