+38977 443 443 / +3892 2734 350 contact@newborn.mk
  • English
  • македонски јазик

Македонија

Македонија (БЈРМ) е една од најживописните балкански земји и во овој напис,  ќе го опфатиме сето она што  треба да го знаете за патувањето во Македонија.

Вгнездена меѓу Бугарија, Србија и Косово на север, Албанија на запад и Грција на југ, оваа мала планинска земја, има многу да им понуди на патниците.

Од историските градови и уникатниот главен град Скопје, па до снежните падини на Маврово и мирните медитативни води на Охридското Езеро, во Македонија има по нешто за секого.

ЊуБорн Клиник е основана во главниот град на Македонија, во Скопје. Во Скопје се наоѓа   Александар Велики аеродромот преку кој воздушниот сообраќај има многу конекции со Европа. ЊуБорн Клиника им нуди на сите пациенти кои доаѓаат од странство, ИВФ третман со пакети за патување и сместување.

Ќе го најдете најдобриот третман со добра цена и ќе уживате во исто време во Македонија!